Ezen a blogon írom le milyen siker és kudarc élményeim vannak háztartásom vezetése, szépítése közben. Ha érdekel, tarts velem, olvass, és írj bátran! Érezd jól magad!
RSS

Egy hétvégés lemaradásban...

...de csak mert nem voltunk itthon. Ami viszont előny, hogy ott is volt mosogató:), fel kellett öltözni, arcot lehetett mosni... stb:D
Ma van a 7. napom a bevezető 30-ból.

Elvileg itt tartok, remélem gyakorlatban is. A konroll füzet szerencsére meg van multkorról, így csak elő kell készítenem. Reggelizni szoktam, és jó látni hogy van ami megmaradt a régi jó zsokásokból.
Most meg szaladok kikészíteni a holnapi ruhámat:D. Babamama klubra megyünk reggel... szóval szerintem farmer, póló, és a mesés kölcsön kapot hordozó kendőm, ami narancssárga, sárga, és barna színekben pompázik. Lehet hogy más fura elemnek tartja az öltözék kikészítésekor a kendőt:D, de ha az ember van a hasán, vagy a hátán élvezheti egész nap fiacskája szuszogását, és még a házimunkához is szeretne jól mutatni, akkor a kendőkből is válasszuk a kedvünkhoz, ruhánkhoz, teendőinkhez valót.
Pl. Ha teregetni kell, akkor a rugalmasat ajánlom, hátibabával, mert jól lehet benne mozogni, és a gyemeket sem bólintjuk fejbe amikor kirázzuk a ruhát.(az arcomon még látszik, hogy csak pár napja ápolódik renszeresen:(, a kép amúgy nem teregetés, hanem ebéd közben készült, de a rugalmas kendőben)

Ha azonban városi sétára indulunk, de még inkább csak kis megbotránkozás szeretnénk kelteni, egy szép őszi napon, válasszuk az őszi színekben pompázó, vidám kendőnket, aminek praktikus zsebe is van(ilyen a rugalmasnak is van:D), babónkat meg előre kössük. Felkészültebbeknek itt is a hátit ajánlom, mert nagytesó után futás esetén stabilabb a hátibaba, de az utcán többen fognak nagyon furán nézni.
Bocsánat a kitérőért...de nem untatok továbbsenkit ruhakikészítés címszó alatt hordozási tanácsadással, csak valahol a lelkesedés ezt hozta ki belőlem:)
Holnap pedig újabb "meglepetés feladattal" bővülnek a rutinok.
Ti hol tartotok?

1 megjegyzés:

Csillu írta...

Én asszem egy hét lemaradásban vagyok, a lelkesedés itt a melóhelyen még megvolt, de otthonra elfogyott...
Viszont ma estére amúgy is a konyha rendbetétele van tervbe véve (ha nem alszom el én is gyerekaltatás címszóval:D), szóval pont ideális lesz az első napi feladat elvégzésére:)
Nekem is megvan még a kis kontrollmappám befűzve, amit együtt csináltunk:)
Szóval hajrá mindkettőnknek!:)

Ez a narancsos kendő amúgy milyen márka?

Megjegyzés küldése

Gondolataitok: