Ezen a blogon írom le milyen siker és kudarc élményeim vannak háztartásom vezetése, szépítése közben. Ha érdekel, tarts velem, olvass, és írj bátran! Érezd jól magad!
RSS

Feje tetején áll a világ


Anyukám megint beteg:(. A hétvégém már két hete teljesen be van táblázva, és most még jópár programmal kiegészül.  Tiszta szerencse, hogy hétvégére nincs házimunkám ütemezve. Így is van mit csinálni.
Lélekben azért nagyon igyekszem készülni a karácsonyra. Van most egy ideiglenes koszorúnk, és remélem holnap reggel tényleg elkészül a végleges is. Terveim szerint igazán fantasztikus lesz...
Kikerült fiacskám adveni naptárja, amit minden erőnkkel igyekszünk megmenteni hogy tényleg csak az adott napon nyissa ki. Ebben a percben is épp rá kellett szólnom.
Anyukámék lakásának takarításán túl, a család étrendjét is megreformálom. Ennek nagyon örülök, bár hatalmas feladat. Megint előkerül a heti menütervezőm, talán beizzítom pihenős időmben a receptes blogomat is, mert a mai ebéd is igazán finomra sikerült. Újdonsült vegán családtagjaim is elégedettek voltak vele, minden aggodalmam dacára.
Nem lesz könnyű ez a december látom előre, de nem hagyom magam. Mosolygósleszek, kitartó, és ide nekem az oroszlánt is, megyűröm ha épp az kell.
Apukámmal vasárnap beszéljük meg hogy a család fly lady technikával nekiáll a karácsonyi nagytakarításnak. Anya nem tudja megcsinálni, de ahhoz hogy boldog legyen karácsonra, ez elengedhetetlen. Egyedül meg nem vállalom be, mert az már felelőtlenség lenne. Egyébként sem tudok jobb ádbenti készülődést, mint az összecsiszolódás a közös munkában, és a közös örömben, amikor látjuk az eredményeket. Most hiszek benne, és remélem megfelelő kiállásal fogom apának közvetíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gondolataitok: