Ezen a blogon írom le milyen siker és kudarc élményeim vannak háztartásom vezetése, szépítése közben. Ha érdekel, tarts velem, olvass, és írj bátran! Érezd jól magad!
RSS

November utolsó pénteke

Egy kis program ajánló, vagy inkább antiajánló? Nem is tuodm. A lényeg a lényeg:
Az Éva magazin ezt írja erről:
"Mondj nemet a vásálrási tébolyra! 
27-én tartják a nemzetköz Ne Vásárloj Semmit Napot(éljen!). A mozgalom az 1990-es évek elején egy kanadai reklámszakember kezdeményezésére indult a túlzott fogyasztás ellen. Egy döbbenetes adat: a világ lakosságának 20 százaláka éli fel a Föld készleteinek 80 százalékat! Gondolj erre, amikor belefogsz az ajándékvásárlásba."
Szószerinti másolat 2009. NOVEMBER-i szám 8. oldaláról

Egyéb remek cikk is található a magazinba, de a decemberi szám még izgalmasabb, hisz teljesen megújúl a lap. A januári szám, pedig majd még több promót fog tőlem kapni, de az már kicsit magánjellegű is.
Hogy én mit gonolok erről a napró? Hát szerintem FANTASZTIKUS, mi másért is próbálom közhírré tenni. Kedves Fly Ladyk! Próbáljuk mi is tiszteletben tartani ezt a remek ajánlást erre a napra, és a héttvégi nagybevásárlást csütörtökön, talán kicsit tudatosabban, és kevesebb pénzből is meg tudjuk ezen a héten oldani. Illetve igyekezzünk minél több ilyen napot tartani az éveben.
A kezdeményezés honlapján remek szombati program is található! Nézzetek körül!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gondolataitok: