Ezen a blogon írom le milyen siker és kudarc élményeim vannak háztartásom vezetése, szépítése közben. Ha érdekel, tarts velem, olvass, és írj bátran! Érezd jól magad!
RSS

4. nap- csütörtök-hot spotok

Ez az egyik leglátványosabb változást hozó elem. Nagyon hatékony, és szigorúan tartom magam a betartásához. Még mindig van a lakásunknak egy sarka, ami nem tökéltets, de az a jövő szerdai programom, szóval szeretem a hotspot fogalmát, mert gyors, mutatós, fegyelmezett dolog. Nem igazán tudok róla többet írni...
Ma csütörtök lévén nekem ügyintézős napom volt... Amit ma el kellett intéznem, az a hétvégére való felkészülés. Sütés, sütés, és sütés.... pogácsa, kenyér, puszedli, ja, és padlizsánpástétom meg babpástétom. Holnap délelőtt indulunk Debrecenbe hétvégére. Kicsi fiacskánk itthon marad nagyizni.. dobbenetesen nehezen élem meg ezt  a dolgot, de most nem untatlak ezzel titeket... de tuti hogy fogok sokat sírni....
Ma az útravalóknak varrtam két kis zsákocskát, amiben lapulnak a finomságok. Még van rajtuk mit finomítani, de azért szépek lettek.
Ma képtelen marad a postom, mert nincs türelmem képet keresgélni, nézzétek ezt el nekem. Remélem szépen alakulnak az otthonaitok, igyekszem hétvégén is Veletek tartani, és írni a saját kis tapasztalataimat, hátha segítek velük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gondolataitok: