Ezen a blogon írom le milyen siker és kudarc élményeim vannak háztartásom vezetése, szépítése közben. Ha érdekel, tarts velem, olvass, és írj bátran! Érezd jól magad!
RSS

Lakásbővítés

Na jó, csak bővülés:D, de egy helységgel több kerül a fennhatóságunk alá a nagy házból.  A mese elég régen kezdődött. Ez a helység volt annó a kazánház, és a számítógépszoba. Kazánnak még most is kazán, de a számítógép elköltözött.  Nem nagy az egész, de arra pont jó lesz, hogy teregessünk ott, és egy kis előszobarészt kialakítsunk magunknak(no nem olyat mint a képen, de ha lettem volna életem során egy percig is singli, tuti lett volna ilynem). Egy ruhaakasztó, két ülőke, egy tükör, egy alacsonyabban fekvő fogas a gyerkőcnek, és kb ennyi. Talán még egy függőny, ami eltakarja apa iratos/poros polcát, és a hűtőládát, csak a karnist nem olyan könnyű megoldani. A szárítás már ott zajlkik az elmúlt 3 napban, és mondhatom, igen gyorsan száradnak a ruhák, és ami a legszebb, hogy nem csak a fregolink költözött a plafonra, de anyáék még előkaptak valahonnana egy remek szárítót, azt is lemostam, és így nem csak a száradási idő feleződött, de a hely is duplázódott. Ennek örömére, most épp nincs mosatlanom, viszont annál több hajtogatni való, de az hamar beköltözik a szekrénybe.
Anyukám jobban van, bár a család helyetti pakolásra valahogy még most is kényszert érzek. Olyan gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, és anya hangulata pedig sokkal jobb, ami az egész családra kihat. (hogy ezt eddig miért nem vettem észre...) Természetesen az első teregetés előtt a kazánházta is erőst ki kellett takarítani. Előkerült a mély por alol az egészen vállalható, bár takarításra szoruló szőnyeg. Elégettük a papírokat, amikre nincs szükség, kidobáltuk a régóta elfekvő rossz gépeket a garázsba, hogy kisöcsém majd kiberhálhassa őket. Táncterem lett. Már csak meg kell őrizni, amit meg is fogok, mert komoly érték számomra ez a szobácska.
A porszívóprobléma egyre égetőbb, de még nem találjuk a nagy őt. A hétvégét térden csúszva töltöttem a cső nélküli porszívónak köszönhetően... nem hálás a hátam, de enné nagyobb baj sose legyen, meg jobb ha hozzászokok, mert nem kétfillér egy normálisabbnak tekinthető példány.... 41000Ft.... csak mert vízbe szívja  a port... ami így azonnal megköti, és nem kell megfulladni amikor kiöntöm. Még agyalunk....
Sok sok más is történt a ház körül a hétvégén, de ha mindet elmesélném holnapig itt ülnék, Ti pedig tuti nem akarnátok ennyit olvasni:D. Remélem egy héten belül jövök az új előszoba képeivel, persze addig is gondoskodom majd olvasnivalókról. (egy újabb rovat alakul a fejemben, ami ezen a blogon fog hamarosan megjelenni, csak szükségesek az előkészületek....)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gondolataitok: