Ezen a blogon írom le milyen siker és kudarc élményeim vannak háztartásom vezetése, szépítése közben. Ha érdekel, tarts velem, olvass, és írj bátran! Érezd jól magad!
RSS

Olivérnap-családi móka


Mesésen sikerült ez a kis buli. Sokan voltunk, ahogy Gergő édesanyja megérkezett úgy fogalmazott : "itt van mindenki, akit szertek!". Csak egyet tudok érteni vele. Olivér odáig volt a sok bontogatnivalótl, amit itt is köszönök minden megékrezőnek, hatalmas élmény volt a csöppségenk.
A menü egyszerű, de a jelek szerint nagyszerű volt.
-3 édes keksz, különböző ízekben
-2 pástétom(padlizsán, bab)
-1 pogáca
-kennyér

Ezen kívül anyukám készített falatnyi fasírtokat, amik boztos nagon fincsik voltak, mert remekül fogytak, dehát vehánként nem kóstoltam meg.  Nagymamám is hozzájárult az alkalomhoz, rengeteg féle fincsi házi sütijével.  Adták a helyet is anyukámék, hisz a mi kis nappali konyha, stb... szobábcskánkban nem fért volna el ennyi ember, és utána aromok eltakarításában is oroszlánrészt vállaltak.
Ez a program, túl azon, hogy megünnepelte drága fiamcskánkat kis bemelegítés volt karácsonyra. Elkészültek a szabásminták a párnahuztaokhoz amik a fotleba kerülnek, az asztalterítőnek. Kipróbáltuk a forrlatborreceptünke, no és Olivér is tesztelhette ajándéknyitó képességét.  Elégedetten jelnthetem, hogy remekül megy neki:D. Nagyon profi az örülésben is, és a folyamatos játékban, amit az új kincsekkel űz. Hatalmas élmény ajándékot adni ennek a csemetének.
(a képen talán a kedvenc új játék látható, ami egy helyes kis barkácskészlet része a FÚRÓ)
További képek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gondolataitok: