Ezen a blogon írom le milyen siker és kudarc élményeim vannak háztartásom vezetése, szépítése közben. Ha érdekel, tarts velem, olvass, és írj bátran! Érezd jól magad!
RSS

Elmaradásban

Reggel mindenféle rutinozás nélkül indultunk el. Még mindig nem vagyunk otthon, pedig már nagyon szeretném... Talán egy óra mulva már indulunk haza, és azzonal kezdhetem a napot a reggeli rutinok elvégzésével, majd a zónafeladatommal.
Beszereztük ma a lámpát, és minden alkatrészét a munkapultomnak. Eddig este vak sötétben csináltam a dokmentálást.  Rengetegbe került, ami ledöbbentett. Mostmár abbahagyjuk a fejlesztgetéseket, bár nyilván lenne mit. De most kicsit besokalltam attól, hogy mi a fenéért kérnek mindenért ennyi pénzt? Na de mindegy... nem akadok ezen most ki, mert igazából teljesen másmiatt ramaty a kedvem. Elment a nap semmittevéssel, és ezt rosszul tolerálom.  Szeretnék hazaérni, ami még elég távolinak tűnik. Uram épp a haverja gépét pofozza helyre. Nem tudom mikor szabadulunk. De fel a fejjel, Olivér élvezi, eszegeti a rágcsáját, és majd nekem is csöppen valami kis vacsiravaló...talán. Este meg bepótolom a napi feladataimat, remélhetőleg egy óra alatt. Utána meg élvezem az életet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gondolataitok: