Ezen a blogon írom le milyen siker és kudarc élményeim vannak háztartásom vezetése, szépítése közben. Ha érdekel, tarts velem, olvass, és írj bátran! Érezd jól magad!
RSS

Havi második zóna lezárva:D


3perce kész lett a hűtőnk, a függönyök már vissza is kerültek a helyükre. Remek érzés. El nem lehet mondani, hogy mennyivel szebb lett minden.  Két éve lakunk itt, és azóta ez ennyire nem vol még kitakarítva, és hát el nem tudjátok mennyi minden karült a kukába, és mennyivel több lett a hely. Lehet hogy az asztal polcán pihenő konyharuháknak is lesz mége hely valamelyik szekrényben.
Holnap és vasárnap pihenek, maradnak a rutinok, hétfőtől meg kezdődik egy újabb adag takarítani való. De mostmár ide ekem az oroszlánt is:D.

Ahogy ígértem ma képekkel is készültem. Feltettük az új fűszertartónkat, amit nagyszüleimtől kaptunk házassái évfordulónkra. Illetve feltettük a világítását a munkapultomba.


Ami némi baki a rendszerben, hogy péntek ellenére sem a táskáimat, sem az autót nem tettem rendbe, de remélem ezt a hétvégén bepótoljuk, mert már uram is szeretne csinosabb kocsival közlekedni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gondolataitok: