Ezen a blogon írom le milyen siker és kudarc élményeim vannak háztartásom vezetése, szépítése közben. Ha érdekel, tarts velem, olvass, és írj bátran! Érezd jól magad!
RSS

Szombat-családi móka!


És tényleg:D, fantasztikus napunk volt. Délelőtt áthozta barátosném kicsi fiát, így négyesben kibővült családi kört éleveztünk. Remekül telt az idő. Összedobtunk egy gyors ebédt, mert délután egy termék happeningre voltunk hivatalosak. Olivért elvittük pótnagyihoz, had mozduljon ki ő is egy kicsit, mi meg nyargalltunk tovább. Azt hiszem tökéletes, értékes nap volt mindenki számára. Persze lehet hogy ennél többet is lehetnénk együtt, bár mi egész héten együtt vagyunk, szóval így más ez a nap, de remélem jövő héten elmegyünk egy rövid kis "túrára" a szőlőhegyre, had fáradjon ki kicsiny krampuszunk rendesen.
Tegnap este még beszélgettünk egy jót  Gergővel, hogy hogy lehetne mégjobban beosztani az időt. Arra jutottunk hogy többet kell kommunikálni, és jobban le kell fixálni kinek mi a terve. Ennek megfelően, el is küldtem neki a holnapi rövid feladatlistát, aminek sikerességéről majd beszámolok:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gondolataitok: