Ezen a blogon írom le milyen siker és kudarc élményeim vannak háztartásom vezetése, szépítése közben. Ha érdekel, tarts velem, olvass, és írj bátran! Érezd jól magad!
RSS

Küldetés teljesítve!

Ma sem kell kudaccal zárnom a napot. Persze drága férjem támogatására ma is számíthattam, amit élőben is, meg itt is nagyon köszönök Neki. Konyhaszekrényünk sarokeleme volt a kirótt  adag. Két kicsi és egy nagy szekrényelemmel. Tészták, és teák. Sajnos sok dolgot megtámadott a moly...van ami még menthető, van ami kuka... ha havonta megcsináljuk ezt a szanálást biztos nem megy ennyi dolog pocsékba. Rengeteg, rengeteg sok tánk van... Aki teázni vágyik, szeretettel várjuk.:D Viccen kívül. Zöld, fekete, gyümölcsös, gyógy. Milyen lehetne még? Jön a tél elő is vettem pár dobozzal. Abból is van egy kettő amitől megválnék, mert mi már nem illik az étrendünkbe. Kiürült a szekrény. Jó ránézni, és talán jövő hónapban nem lesz ekkora mumus.
Jövő héttől fotókat is adok az egy egy zónaszakaszról, hogy feldobjam egy kicsit a blogot. Bár az előtte utána nagy látványosságról már lemaradunk, de most a fontossági sorrend miatt erről le kellett mondanom. Azt azért megsúgom, hogy holnap képes bejegyzéssel készülök. Most viszont megyek aludni, mert a korán fekvésről már ma is lecsúsztem. Jó éjszakát mindenkinek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gondolataitok: