Ezen a blogon írom le milyen siker és kudarc élményeim vannak háztartásom vezetése, szépítése közben. Ha érdekel, tarts velem, olvass, és írj bátran! Érezd jól magad!
RSS

Álomlista

Ígéret szép szó,  ha megtartják úgy jó, szóval ma jár egy post arról, miekt is szeretnék mostanában kicsiny háztartásunkba. 4 dologról van szó, már ami a komolyabb kiadásokat illeti:

1: Vízszűrőt, de nem akármilyet ám, ezer éve tudjuk, hogy melyiket, és hogy miért, és mostmár nagyon akarjuk, remélhetőleg novemberben meg is szerezzük. Részletre vesszü ugyan, ami az elveinkkel kicsit ellentétben áll, de kamatmentes, és az egészségünkről van szó...
Nagyon nagyon várjuk már.

2: Kanapé, naná hogy erről is komoly elképzeléseink vannak:D
Természetesen most nem találtam meg amit eddig kinéztem, és nem tudom hogy már nem kapható, vagy csak béna vagyok, de ez is tetszik amúgy, csak hát mégsem az.. a huzat meg nem is olyan szép..
Erre azért van szükség, mert a kanapévásárlásos akció kihasználására felajánlottuk tesóméknak a mi réginket, mert már esik szét, és most kapnak érte 20000 forintot. Sose tudnánk amúgy egy kanyit sem kapni érte, és csak gond lenne, hogy mit is csináljunk vele....bár lehet hogy maradna ott még jóideig, ahol most van, és csak akkor válnánk meg tőle, amikor elköltözünk innen, de jobb ez így, és ha találunk mgefelelőt, pótoljuk.

3: Egy fiókos elem, amibe/re az irodai, még kallódó cuccokat tenni tudjuk.
Ebből megtaláltam azt, amit kinéztünk, úgyhogy itt pontosan azt látjátok, amti ideálmodtam magam mellé, a jelenleg még kaotikus könyvesplc mellé.

4: Egy jó porszívó. Ez az egy, ami még nem teljesen konkrét terv, hogy milyet is, várom a tanácsokat:D
Te milyen proszívót vennél és miért?

6 megjegyzés:

Csillu írta...

Dehát tökjó a porszívótok, kedden láttam...történt azóta vele valami?:)

Unknown írta...

talán csak az, hogy nem a mienk, és nincs meg a csöve...meg a sok sok egyéb tartozéka...

Csillu írta...

Jaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))))))

Unknown írta...

térdencsúszva porszívóztam fel a lakást... kicsit elegem lett:D

Réka írta...

Ha legközelebb porszívót veszek, az tuti vizes lesz, nem porzsákos.

Lívi írta...

szia Szilda!
nekünk vizes van, Zept€r. Böhöm, dögnehéz, iszonyú körülményes nekiállni vele prszívózni.
Tehát az a fogalom pl. nálunk sem ismert, hogy "hopp, gyoran felporszívózom, ami kiborult"... Na, neeeem!!!
Porszívózás után szét kell szedni, hogy kiszáradjanak a vizes alkatrészek, de ha a gyerek épp taknyos, és szipizni kéne az orrát: na, az az igazi SZÍVÁS :-D Az orrszipi kedvéért összerakod a vizes alkaltrészekkel, és akkor úgy bebüdösödik-berohad, hogy elhányod magad a következő (p)orszívózásnál.
Persze biztos azt is lehetne, hogy fél óránként szétszeded-összerakod a szipi kedvéért. Na, de ezek nem mi vagyunk! :-D
Szóval nekünk nem jött be :-(
(Ráadásul anyukámtól kaptuk nászajándékba, szóval épp nemrég született meg az elhatározás, hogy megmondjuk neki: másik porszívót szeretnénk venni a csodaporszívó helyett...)

Megjegyzés küldése

Gondolataitok: