Ezen a blogon írom le milyen siker és kudarc élményeim vannak háztartásom vezetése, szépítése közben. Ha érdekel, tarts velem, olvass, és írj bátran! Érezd jól magad!
RSS

Pihenő után


Pár napig pihentem a blogolással most a hosszúhétvégén, és a lakást is elhanyagoltam egy kicsit. De holnap ennek már nyoma sem lesz a lakáskényesztetés után.
Sokat pihentünk, és sokat voltunk együtt kis családommal.
Sajnos nagy küzdelemben vagyok még a mosással hogy itt az ősz, és bent kell teregetni... Napi max egy adat, és egyben minimum egy adag. Ez nem hangzik bonyolultnak, de a gyakorlat mégis mutat nehézségeket. MERT
  1. Úgy kell betenni hogy amikor lejár a mosás ott legyek, és ki tudjam teregetni,
  2. Amihez kell Gergő, mert  a fregolit nem tudom egyedül kezelni
  3. Persze annak hogy kiteregessem az elkészüld adagot feltétele, hogy száraz legyen amit előtte kiteregettem...
Egyetlen megoldásnak az tűnik, hogy minden nap pontosan ugyan akkor mosok... ez nem megy...
Most igyekszem azt valahogy megoldani kicsiny életünkben, de sokszor elkeserít az eredménytelenség, aminek a legrosszabb következménye, hogy ez a pici kudarc valahogy nagyon könnyen kivetül az egész rendszerre, úgyhogy  a legfontosabb talán az, hogy ezt ne hagyam.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

A mosás nálam is állandó probléma, örülök, hogy tudom, nem vagyok egyedül.

Nekem nagy segítség, hogy vettem egy négyemeletes szárítót, ami összecsukható és kinyitva is akkora, hogy befér a zuhanyzóba, mégis nagy felületen lehet teregetni (40 m hosszan). Így nem kell állandóan azt várnom, hogy mikor szárad meg az előző adag ruha, több mosásnyi is ráfér.

A másik, amit most próbálok, hogy reggel teregetek, tehát úgy állítom be a gép programját, hogy reggelre mosson ki. Így reggeli előtt ezzel a kis testmozgással indítjuk a napot. :)

Unknown írta...

hát ez nekem is remek lenne, ha be lehetne állítani, de nem lehet... ezért reggelig áll a mosás, ami már olyan jujj... persze néha megesik...

Unknown írta...

Jajj, és köszönöm, az első kommentedet!:D

Megjegyzés küldése

Gondolataitok: